Mai multe despre ce si cum facem noi

Felul in care comunicam

Discutam cu partenerii nostri foarte clar de la inceput si ne asiguram ca asteptarile sunt cele corecte atat de-o parte cat si de cealalta.

Cum stabilim preturile

Dimensionam solutiile astfel incat clientul sa plateasca exact ceea ce are nevoie. Credem cu tarie ca doar asa ajungem la relatii de incredere.

Modalitatea de actiune

Intelegem ca fiecare client e diferit. Ne adaptam. Suntem parteneri de "drum lung" si ne intelegem bine si cu adverbul "acum".

Suntem langa client

Credem ca doar relatiile "win-win" creeaza valoare. Ne implicam astfel incat partenerii nostri sa creasca pentru ca atunci crestem si noi.

Putina istorie

Tech2 este un proiect care s-a conturat in 2005 si a parcurs diverse etape si forme ale vietii sale. Am trecut prin diverse etape si foarte multe proiecte, din care am invatat enorm de mult. Am fost implicati atat in proiecte reprezentative de software si design, dar si in proiecte majore de infrastructura ICT.

Datorita experientei, suntem acum capabili sa fim alaturi de partenerii nostri in cele 4 domenii in care ne-am construit "departamente" : Consultanta si identitate business/web, servicii si suport IT, securitate IT si telecomunicatii.

Skill-uri

Tehnic : Avem experienta solida atat hardware, in calitate de implementatori de solutii multi-tehnologie, atat pe parte de core network, cat si de solutii wireless si link-uri wireless. Latura de software este de asemenea reprezentativa, avem la activ proiecte importante in domeniul educational, financiar si de securitate. Pentru partea de securitate avem un parteneriat solid cu Bitdefender astfel incat putem implementa cele mai bune solutii.

Identitate si consultanta : Am fost implicati in numeroase proiecte si ne dorim sa dam mai departe ceea ce am invatat. In climatul actual de business, e esentiala prima imagine, iar ea porneste initial din online. Vrem sa ajutam clientii nostri sa fie corect reprezentati, printr-o imagine corecta si sa construim impreuna cu acestia strategia si conduita de business astfel incat sa crestem impreuna.

CONSULTANTA & DESIGN

90%

NETWORKING & WIRELESS

97%

SUPORT & SECURITATE IT

95%

INFRASTRUCTURA TELECOMUNICATII

92%

Cafele baute

1200

Clienti fericiti

1080

Projecte reusite

1170

Premii castigate

16